Het is natuurlijk prettig als zware zaken zoals een uitvaart ietwat zorgeloos geregeld kunnen worden. Dat geldt voor u maar zeker ook voor uw nabestaanden. Miljoenen Nederlanders hebben reeds een uitvaartverzekering afgesloten om zo verzekerd te zijn van een mooie uitvaart. Heeft u alles al
goed geregeld? We geven u graag wat tips.

 

Tip 1: Verzeker u nu al tegen stijgende kosten 
Huidige uitvaartkosten in Nederland komen gemiddeld neer op 6000 tot 8000 euro per begrafenis of crematie. De kosten voor een uitvaart lopen steeds verder op en zijn in de laatste 25 jaar zelfs verviervoudigd. Wanneer deze stijgende trend aanhoudt, kunnen de kosten naar verwachting binnen 20 jaar oplopen tot wel 20.000 euro per uitvaart.

TIP 2: Profiteer van huidige lage tarieven 
Verschillende verzekeraars in Nederland voeren een felle strijd met elkaar om de laagste mogelijke kosten aan hun consumenten te kunnen aanbieden. Het resultaat van deze concurrentiestrijd is dat u daarvan profiteert. Het afsluiten van een uitvaartverzekering met een zeer aantrekkelijke maandelijkse premie is nu binnen ieders bereik.
TIP 3: Laat u adviseren door consulent
Vraag eenvoudig advies van expert om u te helpen met het regelen van uw uitvaart. Ontdek de mogelijkheden voor een vrijblijvend gesprek in uw regio of een bezoek aan huis.
MEER INFORMATIE OVER UITVAARTVERZEKERINGEN