Advertorial

Gepubliceerd op: 10-05-2017

Het herfinancieringsplan dat banken liever geheimhouden..

Duizenden huiseigenaren geschokt doordat zij veel te veel voor hun hypotheek betalen. 

Hoe de hypotheekmarkt is veranderd in de afgelopen jaren – en wat u eraan kunt doen om voor een lagere hypotheekrente in aanmerking kunt komen.

Hypotheken die voor 2014 zijn afgesloten kenmerken zich vaak door hoge rentestanden. Sindsdien zijn de rentes fors gedaald waardoor de kans bestaat dat u voor veel lagere rentes in aanmerking komt wanneer u overstapt. Huidige hypotheekrentes zijn historisch laag en economen verwachten dan ook dat deze rentes spoedig zullen stijgen. Het is daarom verstandig om nog snel van de lage rentes te profiteren!

bron: goedkopehypotheek.nl

Bron: goedkopehypotheek.nl

Wilt u graag oversluiten naar een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden? Veel Nederlanders zijn bang voor de ‘boete’ die dit met zich meebrengt. Echter kan deze boeterente van uw huidige hypotheekverstrekker op lange termijn vaak makkelijk uit.

Voordat u uw hypotheek oversluit is het belangrijk om de kosten en baten goed tegen elkaar af te wegen. Wij helpen u graag op weg met deze berekening om zo maandelijks veel kosten te besparen.

Bekijk online of u kunt besparen

1
2
3

Vul uw financiële gegevens in.  Om de berekening te kunnen maken zijn gegevens benodigd zoals bijvoorbeeld het huidige hypotheekbedrag en de marktwaarde van uw woning.

Vul uw persoonsgegevens in. Zodat u per email informatie en handige tips kunt ontvangen.

Ontvang gratis telefonisch advies van een erkend hypotheekadviseur. In dit gesprek wordt verder ingegaan op de eerder toegestuurde informatie.

Profiteer nu nog snel van de lage rente! Wees er snel bij, economen verwachten dat de rentestand binnenkort weer zal stijgen.

Veilig & Betrouwbaar

Bekende hypotheekverstrekkers

© 2017 Alle Rechten Voorbehouden – Financieel Slim
 Disclaimer | Privacy Policy