Advertorial

Nieuwe service laat Nederlanders massaal besparen op energie

Gepubliceerd op 11 mei 2017

komt u ook in aanmerking om te besparen op energie? Nieuwe Overstapservice Helpt Nederlanders Met Flinke Besparingen

Stijgende kosten voor levensonderhoud zorgen ervoor dat veel Nederlanders steeds meer op de kleintjes moeten letten. Onder anderen de kosten voor zorg, boodschappen, benzine, verzekeringen en studiekosten lijken per dag te stijgen. Dankzij deze nieuwe service kunt u op het gebied van energiekosten hoogstwaarschijnlijk flink besparen. Dat komt voor veel Nederlanders als geroepen!

Volgens Milieu Centraal heeft een gemiddeld Nederlands gezin per jaar een energierekening ter hoogte van 1.735,- euro. Beleidsadviseur Van der Veen bij Vereniging Eigen Huis geeft aan dat prijsstijgingen vooral gelden voor huishoudens met een variabel energiecontract. Voor huishoudens met een vast contract zullen met name netbeheerkosten en belastingen naar verwachting toenemen.

Deze nieuwe overstapservice zet de wereld van energieleveranciers op zijn kop. Het geeft consumenten de kans om controle te nemen over de kosten voor elektriciteit en gas. De methode die wordt gebruikt is erg informatief en bespaart consumenten veel tijd en geld! De overstapservice werkt eenvoudig en u heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd!

Zo kunt u het doen:

Stap 1: Selecteer uw provincie hieronder.

Stap 2: Beantwoord een paar korte vragen en kijk of u in aanmerking komt voor een besparing van tot wel €365,- per jaar.

Selecteer uw provincie om te kijken of u in aanmerking komt

 

“We hebben deze website opgericht om het overstappen op een nieuwe energieleverancier echt een stuk eenvoudiger te maken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat consumenten de macht over hun portemonnee terugkrijgen!” zegt oprichter Bart.

Door gebruik te maken van de service, kunnen Nederlanders binnen enkele minuten overstappen van energieleverancier. Dit bespaart consumenten veel tijd maar nog belangrijker, het bespaart consumenten vooral heel veel geld!

Volgens een artikel op NOS wordt in 2017 een einde bereikt aan het dal van lage energieprijzen. Stijgende kosten voor energie zijn vooral het gevolg van de toegenomen economische activiteit waarmee ook de vraag naar energie is gestegen.

Start direct met besparen:


nederland

Zeeland
Noord-Brabant
Limburg
Gelderland
Utrecht
Zuid-Holland
Noord-Holland
Flevoland
Overijssel
Drenthe
Friesland
Groningen

Ontdek of u in aanmerking komt